استاندار آذربایجان شرقی

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۶ کد : ۲۱۲۸۰ اخبار تصویری اطلاعیه ها اخبار پایین صفحه
استاندار آذربایجان شرقی

بسم الله الرحمن الرحیم.
و مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ رِجَالٞ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَیۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَیٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن یَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِیلٗا.

خانواده بزرگ ایثارگران و پیشکسوتان جهاد و شهادت دانشگاه تبریز امروز در فراق سردار جانباز، مدافع حرم و آزاده سرتیپ دوم پاسدار زین العابدین خرم رضوی استاندار ولایی، خستگی ناپذیر و جهادی و فرمانده لشکر همیشه پیروز عاشورا به سوگ نشسته است.
این شخصیت خدوم و مردمی همه عمر پربرکت خود را در مسیر مجاهدت برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و دفاع از ارزش‌های آن سپری کرد.
دانشگاهیان ایثارگر دانشگاه تبریز این ضایعه بزرگ را محضر مردم شهید پرور استان آذربایجان شرقی، یادگاران هشت سال دفاع مقدس، اساتید و کارکنان دانشگاه و خانواده معزا تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت واسعه الهی و همنشینی با سرور و سالار شهیدان و برای خانواده و بازماندگان ایشان صبر و اجر مسألت می‌نماید.

اساتید و کارکنان ایثارگر دانشگاه تبریز