برندگان مسابقه کتابخوانی از کتاب «شنبه ۲۷ دی»

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۳ کد : ۲۱۲۷۸ اخبار تصویری اطلاعیه ها اخبار پایین صفحه
برندگان مسابقه کتابخوانی از کتاب «شنبه ۲۷ دی»

برندگان مسابقه کتابخوانی ویژه شهدای ۲۷ دی دانشگاه تبریزمعرفی شدند
برندگان نهایی مسابقه کتابخوانی ویژه شهدای ۲۷ دی دانشگاه تبریز از کتاب «شنبه ۲۷ دی» معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی مسابقه کتابخوانی ویژه شهدای ۲۷ دی دانشگاه تبریز به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه تبریز و معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی از تاریخ ۲۵ دی لغایت ۲۸ دی ماه ویژه دانشجویان دانشگاههای استان بصورت آنلاین برگزار شد که بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاههای استان در این مسابقه شرکت نمودند و از این تعداد، ۴۲ نفر از شرکت کنندگان بصورت کامل به سوالات مسابقه پاسخ صحیح داده بودند.
براساس این گزارش ده نفر از دانشجویان که اسامی آنها در زیر آمده است بصورت قرعه کشی از بین ۴۲ نفر با حضور نمایندگان مدیریت فرهنگی دانشگاه تبریزو معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی انتخاب و معرفی شدند.
ضمن تبریک به برندگان مسابقه بزودی برای تحویل جوایز و لوح‌های تقدیر با برندگان مذکور تماس گرفته میشود.
لیست برندگان مسابقه
۱. آقای علی حاجی لویان از دانشگاه آزاد بناب