«اردوی آموزشی سهیبا»

۱۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۱ کد : ۲۰۱۳۰ اخبار تصویری اطلاعیه ها اخبار پایین صفحه
«اردوی آموزشی سهیبا»

در راستای عمل به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درخصوص اهمیت به مسائل زنان و ایجاد ذهنیت صحیح نسبت به زن انقلاب اسلامی در بین دانشجویان دختر، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به منظور اهمیت و ضررورت پرداختن به این موضوع و آشنایی دختران با زنان موفق و ایجاد امید وانگیزه نسبت به آینده در نظر دارد «اردوی آموزشی سهیبا» را ویژه دختران دانشجوی (مقطع کارشناسی) علاقه مند به حوزه زنان در مورخ ۲۵ لغایت ۳۰ مرداد ماه در تهران برگزار نماید، لذا دانشجویان عزیز دختر، ورودی ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ حداکثر تا ۱۶ مرداد ماه از طریق لینک زیر نسبت به ثبت نام با شرایط مشخص شده اقدام نمایید.

لینک ثبت نام  farakhan.dmsrt.ir
لازم به ذکر است پذیرش در این دوره منوط به تایید در مصاحبه پس از ثبت نام اولیه در سایت می باشد.

نشانی سهیبا در اینستا، ایتا و بله ID:@sahiba_ir

نظر شما :

فاطمه بایراملی ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۳
باتوجه به مسئله مهم جامعه کنونی ایران و جایگاه زن در آن خیلی حائز اهمیت هست که قشر دغدغه مند دانشجو وارد این اطلاع رسانی و حتی کسب اطلاعات تو این زمینه بشه.