اولین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه تبریز با عنوان «یاز» برگزار می‌شود

۰۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰ کد : ۱۹۳۱۴ اخبار تصویری اطلاعیه ها اخبار پایین صفحه
اولین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه تبریز با عنوان «یاز» برگزار می‌شود

دبیر جشنواره یاز با بیان اینکه نشریات دانشجویی از فعالیت‌های مهم و جریان‌ساز دانشگاهی است گفت این جشنواره با هدف، ایجاد شوق و انگیزه در دانشجویان فعال در حوزه نشریات و شناسایی قلم‌های توانمند و ترغیب آنها به فعالیت جدی‌تر برگزار می‌شود و با ایجاد بستر مناسب رقابتی بین دانشجویان از اثرات برتری که در یک سال اخیر در نشریات دانشجویی دانشگاه تبریز منتشر شده است تجلیل خواهد شد.

دکتر طاهری افزود در اولین جشنواره یاز که بصورت درون دانشگاهی خواهد بود دانشجویان در سه بخش آثار، نشریات و بخش ویژه به رقابت خواهند پرداخت که در بخش آثار، قالب‌های تیتر، خبر، مصاحبه، گزارش، سرمقاله و یادداشت، گرافیک و صفحه‌آرایی و انواع مقالات را خواهیم داشت؛ در بخش نشریات، انواع نشریات همراه با نشریات چندرسانه‌ای به رقابت خواهند پرداخت و بخش ویژه با دو محور استارتاپ‌ها و اقتصاد دانش بنیان؛ دانشگاه و دانشجوی آزادی‌خواه و مطالبه‌گر در چهار قالب گزارش، مصاحبه، یادداشت و مقاله به رقابت با همدیگر خواهند پرداخت.

گفتنی است فراخوان ارسال آثار این جشنواره از ۵ تا ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۲ خواهد بود، مراسم اختتامیه و معرفی افراد برگزیده همراه با نمایشگاه نشریات نیز در اوایل اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

مدیر مسئولان و نویسندگان نشریات دانشجویی جهت ارسال آثار خود می‌توانند از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر از شیوه‌نامه اجرایی و داوری جشنواره به سایت www.cultural.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایند.