فراخوان همکاری در برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی دانشگاه تبریز

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۶ کد : ۱۱۲۹۱ اطلاعیه ها

فراخوان همکاری در برگزاری انتخابات

مدیران مسئول نشریات دانشگاهی دانشگاه تبریز

با توجه به برگزاری انتخابات سالیانه نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی، از اصحاب نشریات دانشگاه تبریز جهت عضویت در هیأت نظارت بر انتخابات  و کمیته اجرایی انتخابات دعوت به همکاری می­شود؛

❶ وظایف هیأت نظارت بر انتخابات

مسئولیت نظارت بر روند انتخابات اعم از: ثبت نام کاندیداها، اخذ رأی، شمارش آراء، اعلام نتایج نهایی انتخابات، رسیدگی به تخلفات و شکایات و تنظیم صورتجلسه نهایی انتخابات را بر عهده دارد و ترکیب اعضای آن به­ شرح ذیل می­باشد:

1. مدیر فرهنگی دانشگاه به عنوان دبیر کمیته بدون حق رأی
  2. عضو حقوقدان کمیته ناظر
  3. دو نفر دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاهی

❷وظایف کمیته اجرایی انتخابات

مسئولیت کلیه روند اجرایی انتخابات در روزهای برگزاری انتخابات (در صورت تمدید) را برعهده داشته و ترکیب اعضای آن به شرح ذیل می­باشد :

1. کارشناس نشریات دانشگاه به عنوان دبیر کمیته
  2. دو یا چهار نفر دانشجو از میان فعالان نشریات (به نسبت حجم کار و گستردگی انتخابات)

علاقمندان می­توانند از روز چهارشنبه 16 بهمن ماه تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 21 بهمن ماه 98 جهت عضویت در کمیته­های مذکور به واحد نشریات دانشگاه مراجعه و یا مشخصات خود را شامل: نام و نام خانوادگی، رشته و مقطع تحصیلی، شماره دانشجویی، نام نشریه،سمت در نشریه و تلفن همراه، به شماره واتساپ 09222013188 ارسال نمایند.

نظر شما :