فراخوان ایده پردازی خلاقانه

کاربری داخلی موزه شهــــدای ۲۷ دی دانشگاه تبریز
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۰ کد : ۱۱۸۱۳ اخبار تصویری اطلاعیه ها
دانشگاه تبریز به منظور ارج نهادن به مقام والای شهدای دانشجوی ۲۷ دی ۱۳۶۵ این دانشگاه در نظر دارد از طریق فراخوان نسبت به برگزاری مسابقه ایده پردازی خلاقانه در خصوص کاربری از فضای داخلی موزه در راستای بهره مندی از آثار ارزشمند اساتید، دانشجویان، هنرمندان و سایر علاقه مندان اقدام نماید، تا مفاهیم ایثار، جهاد، شهادت، امید، خودباوری، اعتمادی ملی و مواردی از این حیث در قالب ایده های کاربردی ماندگار فراروی نسل جدید و ادامه دهندگان راه انقلاب قرار داشته باشد.

فراخوان ایده پردازی خلاقانه

کاربری داخلی موزه شهــــدای 27 دی دانشگاه تبریز

دانشگاه تبریز به منظور ارج نهادن به مقام والای شهدای دانشجوی 27 دی 1365 این دانشگاه در نظر دارد از طریق فراخوان نسبت به برگزاری مسابقه ایده پردازی خلاقانه در خصوص کاربری فضای داخلی موزه و با بهره‌گیری از آثار ارزشمند اساتید، دانشجویان، هنرمندان و سایر علاقه مندان اقدام نماید، تا بدین ترتیب، مفاهیم والایی نظیر ایثار، جهاد، شهادت، امید، خودباوری و اعتمادی ملی در قالب ایده های کاربردی ماندگار فرا روی نسل جدید و ادامه دهندگان  راه انقلاب قرار گیرد.

- معرفی موزه شهدای دانشجوی دانشگاه تبریز:
در 27 دی ماه سال 1365 در پی بمباران ددمنشانه دانشکده فنی دانشگاه تبریز توسط رژیم بعث عراق، 22 تن از دانشگاهیان این دانشگاه که در حال ساخت نافی خمپاره برای استفاده در جبهه های حق علیه باطل به درجه رفیع شهادت نائل شده و 4 تن از دانشجویان نیز به درجه جانبازی رسیدند. عروج این 22 کبوتر خونین بال سبب گردید دانشگاه تبریز به عنوان «مشهـد الشهدای دانشگاههای ایران» ملقب گردد. با توجه به قداست ویژه‌ای که این مکان بعد از شهادت این عزیزان پیدا کرد، در تاریخ 27/10/88 این مکان به عنوان موزه شهدای 27دی تغییر عنوان پیدا کرد و نمادهایی از جمله برخی از بقایای دستگاههای فنی مورد استفاده دانشجویان در آن زمان، دستگاه‌های طراحی شده توسط دانشجویان شهید، عکس، وصیت نامه شهدا و ... در این مکان قرار گرفت. همه ساله، طی مراسمی با حضور خانواده‌های معزز شهیدان و جانبازان گرانقدر این حادثه، یاد و خاطره آن شهدای عزیز گرامی نگه داشته می‌شود.

-شرایط شرکت کنندگان در مسابقه :

- اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های سراسر کشور مجاز به شرکت در مسابقه می باشند.

- افراد به صورت گروهی و  انفرادی می‌توانند در مسابقه شرکت نمایند.

- شرکت در مسابقه رایگان است.

مواردی که باید در ایده پردازی لحاظ گردد :

1) بیان کننده فضای ذکر خداوند و خلوص و معنویت باشد.

2) ویژگی‌ها و عناصر هویت ساز مکان شهادت شهدای دانشکده فنی در طرح لحاظ گردد.

3) انتقال دهنده مفهوم ایثار و شهادت به خصوص در مورد شهدای دانشجو باشد.

4) تلفیق هنرمندانه مفاهیم و نمادهای انقلاب و دفاع مقدس باشد.

5) مؤلفه‌های ایرانی - اسلامی با خلاقیت و نوآوری بکارگرفته شود.

6) امکان اجرایی بودن ایده و ارزیابی هزینه لحاظ گردد.

7) توجه به افزایش حضور دانشگاهیان به ویژه دانشجویان در مکان موزه مورد تاکید است.

8) نحوه بخش بندی فضای داخلی موزه به منظور استفاده بهینه از فضای موجود به طور مشخص ارائه گردد.

9) انتقال مفاهیم ارزشمندی همچون ایثار، جهاد، شهادت، امید، خودباوری، اعتماد ملی در طراحی لحاظ گردد.

10)ایجاد ارتباط معنوی بین دانشجویان بازدید کننده و شهدای دانشجو مورد توجه قرار گیرد.

-سایت موزه شهدا :

سایـت مورد نظر سالنی به ابعاد 13*30/38 متر واقع در دانشگاه سراسـری تبریـز می‌باشد که موقعیت مکانی، پلان ها و عکس‌های سـایت مذکور از طریق لینـک انتهایی خبر در دسترس و قابل دانلود می باشد.

شرایط اسناد تحویلی :

1) محدودیتی در تعداد و توضیحات ایده پیشنهادی وجود ندارد.

2) ایده پیشنهادی می‌تواند به صورت متـن، عکـس، فیلـم، نقشـه یا تصـاویر سـه بعدی، فیلم کوتاه و ... ارائه گردد.

3) ارائه شرح و توضیحات کامل ایده با فرمت doc & docx) Word)  الزامی است.

4) اسنـاد تصـویری(در صورت وجود) با فرمـت JPG و رزولوشـن 600 پیکسل در اینچ ارائه گردد.

5) تصاویر سه بعدی (در صورت وجود) با فرمت PDF یا Word یا JPG قابل ارائه است.

6) نقشه ها (در صورت وجود) با فرمت DWG ارسال گردد.

7) فیلم ها (در صورت وجود) با فرمت MP4 ارسال شود.

8) سایر اسنـاد پیوستـی به صورت PDF با رزولوشون بالا ارسال شود.

اسناد و مدارک لازم :

لوح فشرده شامل تمامی اسناد قابل ارائه و فرم شرکت در مسابقه به صورت تایپ شده.

زمان و نحوه ارسال طرح ها :

1- طرح ها و ایده‌های پیشنهادی می‌بایست تا آخر وقت اداری روز چهارشنبه مورخه 99/05/29 از طریق پست پیشتاز به دبیرخانه فراخوان ارسال گردد.

2- همچنین، شرکت‌کنندگان عزیز می‌توانند فایل‌های خود را به آدرس پست الکترونیکی دبیر خانه ارسال نمایند.

اعلام نتایج :

ننتایج مسابقه در مورخه 99/06/31  بعد از انجام مراحل داوری از طریق وب سایت دانشگاه تبریز به اطلاع عموم خواهد رسید.

جوایز :

نفر اول 10میلیون تومان

نفر دوم 5 میلیون تومان

نفر سوم3 میلیون تومان

«به کلیه شرکت کنندگان لوح تقدیر به رسم یادبود ارسال خواهد شد.»

نشانی دبیرخانه :

تبریز ـ بلوار 29 بهمن ـ دانشگاه سراسری ـ ساختمان مرکزی ـ واحد مدیریت فرهنگی  آقای رسول انصاری
پست الکترونیکی : cultural@tabrizu.ac.ir                       تارنما: cultural.tabrizu.ac.ir

پیج اینستا گرام :  cultural_tabriz_university@                شماره واتساپ مدیریت فرهنگی : 09222013188

لینک دانلود فایل

( ۱ )