جمع‌آوری کتاب‌ها و اقلام درسی و آموزشی دانشگاهیان برای مناطق محروم

۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۷ کد : ۷۴۶۹ اطلاعیه ها

توسط مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز صورت گرفت؛

جمع‌آوری کتاب‌ها و اقلام درسی و آموزشی دانشگاهیان برای مناطق محروم

کتاب‌ها و اقلام درسی و آموزشی دانشگاهیان، توسط مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز جمع‌آوری و به مناطق محروم ارسال شد.

دکتر سجاد توحیدی با اعلام این خبر گفت: در راستای کمک به دانش آموزان مستعد و کم بضاعت مناطق محروم، با مشارکت چشمگیر اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز، بالغ بر 2800 مورد اقلام درسی و آموزشی جمع‌آوری شده و به منطقه‌ی محروم چاراویماق فرستاده شد.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز افزود: این  اقلام درسی و آموزشی، شامل کتاب‌های درسی، کمک آموزشی، نرم افزارهای آموزشی، بازی‌های فکری و تقویتی و کتاب‌های داستان بود که برای رده‌های سنی دبستان، راهنمایی و دبیرستان جمع‌آوری شد.

وی افزود: در این عمل خیرخواهانه که با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) صورت گرفت، بیش از 150 نفر از دانشگاهیان دانشگاه تبریز مشارکت داشته‌اند.