افتخارآفرینی انجمن‌های علمی–دانشجویی دانشگاه تبریز در دهمین جشنواره ملی حرکت با کسب شانزده مقام برتر

۰۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۰ کد : ۶۵۷۲ اخبار تصویری

انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تبریزدر دهمین جشنواره ملی حرکت شانزده عنوان برترکشوری را ازآن خود کردند و دانشگاه تبریز به‌عنوان دانشگاه برگزیده در عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی معرفی شد. از مجموع 42 بخش رقابتی دهمین جشنوارهملی حرکت،انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تبریز،شانزده عنوان برتر در رشته های مهندسی انرژی، جغرافیاوگردشگری ،گیاهپزشکی، معماری،زمین شناسی، مدیریت جهانگردی، علوم دامی، تربیت بدنی وعلوم ورزشی، ریاضی، بیوتکنولوژی و بیوتکنولوژی و به‌نژادی گیاهی کسب کردند و به خاطرکسب مقام اول و مقام برگزیده در عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی در میان کل دانشگاه های کشور لوح تقدیر وزیر علوم ،تحقیقات وفناوری به رئیس دانشگاه تبریز اهدا شد. دانشگاه تبریز از نظر تعداد مقام در رده برترین دانشگاه‌های کشور قرار گرفت.

دراین جشنواره انجمن علمی دانشجویی جغرافیا و گردشگری در میان انجمن های علمی علوم انسانی کشور عنوان انجمن علمی برگزیده را کسب کرد، همچنین نشریه علمی تخصصی این انجمن، کوله پشتی، عنوان شایسته تقدیر در بخش نشریات دانشجویی کسب کرد. گروه دانشجویی ارک توریسم متشکل از اعضای انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز نیز توانستند با وب‌سایت تخصصی گردشگری ارک توریسم عنوان شایسته تقدیر در بخش فضای مجازی را کسب کنند.

انجمن علمی دانشجویی مهندسی انرژی توانست با برگزاری استارت‌آپ ویکند اقتصاد مقاومتی عنوان برگزیده فعالیت علمی خلاقانه را کسب کند و همچنین این انجمن با تالیف و ترجمه 7 جلد کتاب در موضوع مهندسی انرژی عنوان شایسته تقدیر کتاب را ازآن خود کرد.

انجمن علمی گیاه پزشکی با نشریه «دانش گیاهپزشکی» صاحب عنوان برگزیده بخش نشریه گروه کشاورزی شد. نشریه «تهرنگ»، نشریه علمی تخصصی انجمن علمی معماری دانشگاه تبریز نیز عنوان برگزیده نشریه گروه هنر و معماری را کسب نمود.

گروه علمی زمین شناسی به سرپرستی دکتر عبدالرضا واعظی با طراحی و ساخت "دستگاه شناساگر و خردکننده بطری‌های پلاستیکی به روش اولتراسونیک" موفق به عنوان برگزیده در بخش اختراع شد.

انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی و انجمن علمی علوم دامی موفق به کسب عنوان شایسته تقدیر در بخش انجمن علمی برتر در گروه‌های علوم انسانی و کشاورزی شدند.

انجمن علمی مدیریت جهانگردی با طرح «نوروز را میهمان ما باشید» موفق به کسب عنوان فعالیت علمی خلاقانه در گروه علوم انسانی گردید، همچنین انجمن علمی ریاضی با طرح «بازی با ریاضی»، طراحی و تولید اسباب بازی‌های ریاضی برای کودکان، موفق به کسب عنوان شایسته تقدیر در بخش فعالیت علمی خلاقانه در گروه علوم پایه شد.

انجمن علمی بیوتکنولوژی با ارائه وبسایت «چالش کشاورزی» عنوان شایسته تقدیر فضای مجازی در گروه کشاورزی را ازآن خود نمود و انجمن علمی معماری با برگزاری مسابقه ملی «عکاسی از فضاهای جاری» عنوان شایسته تقدیر مسابقه در گروه هنر و معماری را دریافت کرد. انجمن علمی بیوتکنولوژی و به‌نژادی گیاهی با برگزاری «استارت‌آپ ویکند کشاورزی» موفق به دریافت عنوان شایسته تقدیر بخش مسابقه دانشجویی گروه کشاورزی شد.

دانشگاه تبریز در بخش نمایشگاهی این جشنواره نیزحضور داشت که به اذعان کمیته داوران یکی از غرفه‌های متفاوت و پرمحتوای بخش نمایشگاهی دهمین جشنواره حرکت محسوب می شد.

هماکنون 75 انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه تبریز زیر نظرمدیریت فرهنگی و اجتماعی درحال فعالیت هستند.

یادآور می شود: این جشنواره در دی ماه سالجاری به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه و در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی این شهربرگزارشد و در هر رشته یک عنوان برگزیده، یک عنوان قابل تقدیر به دانشگاه ها اهداشد.

دانشگاه تبریز، دانشگاه برگزیده در عملکرد انجمن‌های علمی و دانشجویی

انجمن علمی برتر/ علوم انسانی

انجمن علمی جغرافیا و گردشگری

فعالیت علمی خلاقانه / فنی و مهندسی