همزمان با ایام فاطمیه؛ پیکر چهار شهید گمنام در مشهدالشهدای دانشگاه های ایران تشییع شد

۲۴ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۹:۰۵ کد خبر : ۲۸۴۰ اطلاعیه ها
همزمان با ایام فاطمیه، در میان استقبال با شکوه دانشگاهیان دانشگاه تبریز، پیکر مطهر چهار شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس در مشهدالشهدای دانشگاه های ایران تشییع شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، تشییع پیکر این چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدس در دانشگاه تبریز از مقابل ساختمان دانشجویی به طرف مسجد دانشگاه انجام گرفت.
بر اساس این گزارش، در این آیین معنوی شرکت کنندگان با سردادن شعارهای همچون "شهیدان زنده اند"، "الله اکبر"، «لا اله الا اللّه »،  "این گل پرپر از کجا آمده" "حسین حسین شعار ماست "و "شهادت افتخار ماست" باردیگر پایبندی خود را به آرمانهای انقلاب، امام راحل رهبری و شهدا اعلام کردند.
حجت الاسلام سعید طالبی نیا، مشاور و مسؤول امور روحانیان سازمان اوقاف و امور خیریه کشور سخنران این آیین ضمن تشریح جایگاه والای شهدا گفت: شهدا زنده هستند و خداوند نیز بر این مسئله تاکید داشته و ما باید همیشه و در همه حال ادامه دهنده راه و آرمانهای آنها باشیم .
وی در ادامه با بیان اینکه ما باید با شهدا در ارتباط باشیم، تصریح کرد: آنچه برای شهدا ارزشمند می باشد باید برای ما نیز ارزشمند باشد و به آن سمت حرکت کنیم.
حجت الاسلام طالبی نیا یاد آور شد: مهمترین درسی که شهدا به ما یاد دادند شجاعت، ولایت مداری و ولایت پذیری است که آنها همیشه در خط مقدم بودند.
یاد آور می شود که تشییع این سه شهید گمنام پس از برگزاری مراسم عزاداری، مداحی و اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه تبریز برای تشییع و خاکسپاری به مناطق دیگر استان انتقال یافت.
خاطر نشان می شود، این چهار شهید گمنام جزو پیکرهای مطهر 12 شهید گمنام دوران دفاع مقدس می باشد که قرار در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در نقاط مختلف استان آذربایجان‌شرقی( شهرستان شبستر، سه شهید ، خمارلو، دو شهید ، پادگان الزهرا (س)، دو شهید ، دانشگاه صنعتی سهند تبریز، دو شهید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، دو شهید و پایگاه شهید فکوری، یک شهید) به خاک سپره خواهند شد.