برنامه های دهه فجر انقلاب در دانشگاه تبریز اعلام شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۲:۵۶ کد خبر : ۲۸۳۹ اطلاعیه ها
ویژه برنامه های بزرگداشت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی امسال با شکوهتر از سال های دیگر در دانشگاه تبریز برگزار می شود. رییس دانشگاه تبریز با بیان اینکه امسال کشور، در آستانه انتخابات و در برهه ای حساس قرار دارد و باید پرشورتر از همیشه آیین های پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی گرامی داشته شود؛ گفت: به همین منظور ستاد بزرگداشت این ایام در دانشگاه تشکیل شده و با همکاری تشکل های دانشجوئی بسیج اساتید، کارکنان و همه دانشگاهیان برنامه هایی در شأن این ایام برگزار شود.
برنامه های دهه فجر انقلاب در دانشگاه تبریز اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر پرویز آژیده افزود: برگزاری سخنرانیهای تحلیلی و تاریخی پیرامون شخصیت حضرت امام(ره) و زوایای مختلف انقلاب، برگزاری کارگاه بصیرت، چاپ ویژه نامه های مختلف و جشن بزرگ اساتید و کارکنان و خانواده های آنها در 18 بهمن و ... را از جمله برنامه های پیش بینی شده برای دهه فجر امسال می باشد.
رییس دانشگاه تبریز در ادامه به حضور بی نظیر دانشگاهیان تبریز در برنامه ها و راهپیمائیهای دهه فجر در سالیان گذشته اشاره کرد و گفت: امسال نیز دانشگاهیان دانشگاه تبریز همگام با مردم ولایتمدار ثابت خواهند کرد که همواره پیرو صدیق ولایت و پشتیبان انقلاب خواهند بود.
وی برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی بین دانشکده ای که با شرکت 2000 نفر برگزار شد را از دیگر  برنامه های دانشگاه ذکر کرد و گفت: همه ساله رقابت های مختلف ورزشی در میان اساتید، کارکنان ، دانشجویان در دهه فجر برگزار می شود که علاوه بر ایجاد فضای پرنشاط و شاد در میان دانشگاهیان به ایجاد روحیه همبستگی و اراده برای تولیدات و فعالیتهای علمی را افزایش می دهد.
به گفته وی همچنین برای برگزاری هر چه با شکوهتر برنامه های ایام الله دهه فجر در دانشگاه های استان، با حضور مسئولان فرهنگی این دانشگاه ها جلسات هماهنگی با محوریت دانشگاه تبریز تشکیل شده و  در این راستا 106 عنوان برنامه مختلف فرهنگی، عقیدتی، جشن و سرور و ... تصویب شده است.