در جهت منویات مقام معظم رهبری برای توجه به علوم انسانی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی این دانشگاه به سه دانشکده مجزا تفکیک شد

۲۴ تیر ۱۳۹۱ | ۱۵:۵۵ کد خبر : ۲۸۳۲ اطلاعیه ها
در جهت منویات مقام معظم رهبری برای توجه به علوم انسانی و به منظور توسعه فعالیت­های دانشگاه تبریز و تمرکززدایی، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی این دانشگاه به سه دانشکده مجزا تفکیک شد. رییس دانشگاه تبریز با اشاره به اهمیت علوم انسانی اظهار داشت: علوم انسانی در بین سایر رشته­ها جایگاه ویژه ای دارند و مسیر حرکت جامعه را تعیین می­کنند اما متأسفانه در گذشته توجه چندانی به توسعه این علوم نشده است که دانشگاه تبریز با توسعه دانشکده علوم انسانی و اجتماعی به سه دانشکده مجزا تلاش دارد در این راستا گام­های اصلی را بردارد و با برنامه ریزی بهتر در بومی سازی آنها بکوشد.
دکتر سید محمد تقی علوی که در مراسم معارفه روسای این سه دانشکده جدید سخن می گفت افزود: بر این اساس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی این دانشگاه به سه دانشکده حقوق و علوم اجتماعی، علوم محیطی و معماری، و اقتصاد، مدیریت و بازرگانی تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه این دانشگاه در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ در اوج پیشرفت و ترقی است، گفت: با وحدت، برادری و همدلی است که می­توان در پیشرفت و توسعه فرهنگی،صنعتی و علمی کشورمان گام های موثری برداشت.
دکتر علوی به قرار گرفتن دانشگاه تبریز در بین 10 دانشگاه برتر اشاره کرد و گفت: این موفقیت در سایه فعالیت همه دانشگاهیان دانشگاه تبریز به دست آمده که باید برای حفظ و ارتقاء این رتبه بیش از گذشته تلاش نماییم.
لازم به ذکر است بر این اساس دکتر رجب ایزدی ، دکتر محمدعلی متفکر آزاد و دکتر محمد حسین رضایی مقدم از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز به ترتیب به عنوان روسای دانشکده­های حقوق و علوم اجتماعی، اقتصاد مدیریت و بازرگانی و علوم محیطی و معماری منصوب شده اند.